КБ Инженеринг ЕООД - Цялостен Инженеринг. Строителство. Ремонт. Транспортни услуги. Услуги със строителна механизация.

Жилищна сграда гр.Варна, м-ст Сотира

Жилищна сграда, находяща се на ул."Фриц Цвики N9, м-ст Сотира до Нов Хлебозавод. Сградата се намира в комуникативен район с цялостно изградена инфраструктура и морска панорама. В сградата са обособени 4 офиса, 10 апартамента, 4 ателиета и 17 подземни паркоместа. Разгънатата застроена площ на обекта е 2365 кв.м. За изпълнението на сградата са използвани висококачествени и съвременни строителни материали, зидария с керамични блокове „Wienerberger”, PVC дограма „Salamander” – 5 камерна с цвят Златен дъб и стъклопакет 24мм, фасадна топлоизолационна система с EPS и силикатна мазилка на фирма „Baumit”.
ВиК инсталацията е изпълнена с термоизолирани полипропиленови тръби за водопровода и обезшумени канализационни тръби. Сградата е завършена в съответствие с всички изисквания на съвременото строителство.

В сградата се предлагат за продажба следните обекти:

  • Офис №2, разположен на първия етаж от сградата. Състои се от: входно антре, офисно помещение и тоалет с предверие. Офисът е с обща площ 99,47м2. 
  • Офис №3, разположен на първи етаж от сградата. Състои се от: входно антре, офисно помещение и тоалет с предверие. Офисът е с обща площ 105,64м2. 
  • Офис №4, разположен на първи етаж от сградата. Състои се от: входно антре, офисно помещение и тоалет с предверие, избено помещение. Офисът е с обща площ 123,33м2.
  • Тристаен апартамент №10, разположен на третия етаж от сградата, с площ 125,81м2. Състои се от: входно антре, коридор, дневна с кухненски бокс, спалня, спалня с дрешник, тоалет, баня-тоалет, два балкона, избено помещение.
  • Двустайно ателие №3, разположено на четвъртия етаж от сградата, с обща площ 66,30м2. Състои се от: входно антре, дневна с кухненски бокс, спалня, баня-тоалет, балкон.
  • Тристайно ателие №4, разположено на четвъртия етаж от сградата, с обща площ 118,01м2. Състои се от: коридор, дневна с кухненски бокс, две спални, тоалет, баня-тоалет, два балкона.